build your own website for free

FEESTEN

Wat er maar te vieren valt, je kunt bij Café Stroop met al je wensen terecht.
Café Stroop is geschikt voor allerlei soorten personeels- en bedrijfsfeesten waarbij de hele locatie ter beschikking staat. Of het hier nu gaat om een bruiloft, een personeelsfeest of een vette band: swingen doet het altijd.

VERGADEREN
Gezelschappen kunnen in het café in alle rust vergaderen omdat het mogelijk is dat gedeelte met een geluiddichte wand af te sluiten.
Zijn er consumpties nodig voor, tijdens of na de vergadering, dan kun je gebruik maken van alle fasciliteiten waarover café Stroop beschikt.

PODIUM
Wij beschikken over een groot podium van ongeveer 32 m2 (8 X 4) met een aanliggende artiestenkamer.
Vaak treden hier bands op, maar het wordt ook regelmatig gebruikt door een harmonie of toneelgezelschap.
In dat geval word de geluidsdichte wand gesloten, zodat deze in alle rust kunnen repeteren. 

Meer informatie nodig?
Bel 0165 - 316793 of kom gewoon even langs.

LUNCHEN BIJ
CAFÉ STROOP

Even pauze of zin om even gezellig te lunchen met vrienden? Vanaf 11:30 ben je welkom bij Café Stroop om te eten. Een heerlijke club sandwich, een lekker soepje of toch die carpaccio, de chef en zijn keukenteam maken alles vers voor je klaar. Heb je allergieën? Geeft dit dan aan bij het reserveren en of aan de bediening. Zij zorgen dat jouw wensen vervuld worden. Voor onze gasten die willen genieten van een bourgondische maaltijd, maar letten op de lijn, bieden wij ook koolhydraatarm brood aan. Op zondagmiddag is er regelmatig wat te doen. Kijk daarom ook even in onze agenda wat er deze maand te doen is tijdens jouw lunch in ons café.

EVEN UITRUSTEN TIJDENS
HET FIETSEN

Ons bruin eetcafé ligt ook op een van de prachtige fiets- en wandelroutes van Brabant. Een appeltaart of heerlijke lunch in Bosschenhoofd zijn meer dan verdiend na een eind fietsen. Terwijl je staat te wachten tot je e-bike is opgeladen kan je genieten van een heerlijk kopje koffie of een borrel. Ben je aan de late kant en wil je eten van de dinerkaart? Geen probleem de keuken serveert de hele dag ambachtelijke gerechten vers voor jou bereid.