Bourgondische Kookclub Bosschenhoofd

We zijn gestart rond 2003 aan de toog bij Vincent met twee vrienden welke graag koken wilde leren en/of het kook-kunstje wilde verbeteren. Vincent wilde dat wel eens gaan proberen. Er werd gestart met één donderdagavond per maand in de winterperiode.

Tijdens de voorbespreking werden de volgende uitgangspunten en/of reglementen vastgesteld:
1. Het koken moest aan de deelnemers geleerd en of verbeterd worden;
2. Maar de gezelligheid mocht niet uit het oog verloren worden;
3. Eenmaal in het jaar moet de voortgang gemeten worden door de partners door middel van een gezamenlijke maaltijd;
4. De organisatie van de potentiële koks zat bij het bestuur van de BKB;
5. Menu's, inkopen en begeleiding tijdens de kookavond bij Café Stroop;
6. In verband met ruimte mocht de groep niet groter zijn dan 6 à 8 personen;
7. Daar 1 en 2 tijdens werkzaamheden aan het vuur problemen gaf, is later toegevoegd "indien men bezig is aan het vuur mag dit niet tussentijds verlaten worden".
Deze regels zijn nu nog steeds van toepassing.

Nieuwe leden zijn altijd welkom, maar door restrictie van ruimte en de hoeveelheid kookavonden is het mogelijk dat deze op een wachtlijst worden geplaatst.

STROOP PODIUM

 ~~~~~~~~~~~~~~~~

Zaterdag 25 november

v.a. 22.00 uur

Double XL
~~~~~~~~~~~~~~~~

Zaterdag 2 december
v.a. 22.00 uur

Kees Schipper

~~~~~~~~~~~~~~~~

Zondag 3 december
v.a. 14.00 uur

WOODY

~~~~~~~~~~~~~~~~
Zaterdag 9 december
v.a. 22.00 uur

Golden Syrup

~~~~~~~~~~~~~~~~